Utsendinger

Wycliffe har om lag 20 utsendinger som jobber i oversettelsesprosjekter i land i Afrika, Asia og Latin-Amerika. Å oversette Bibelen er en viktig del av det å nå alle folkeslag med evangeliet om Jesus. Våre utsendinger jobber for at alle skal bli kjent med Jesus gjennom Bibelen på sine språk. 

Kartoversikt

Det som er markert i gult på kartet viser verdensdelene der våre utsendinger jobber. Bla ned for å lese mer om våre prosjekter og utsendinger.

Utsendinger

Her finner du en oversikt over Wycliffes utsendinger. Flere av Wycliffes oversettelsesprosjekter skjer blant folkegrupper der kristne forfølges for sin tro. Grunnet sikkerhet, blir verken navn på land, folk eller involverte navngitt. Wycliffes utsendinger lønnes gjennom øremerkede gaver fra enkeltpersoner, menigheter, kirkesamfunn og misjonsorganisasjoner.

Vil du bli utsending for Wycliffe?

Går du med en drøm om å jobbe innen bibeloversettelse? Er du interessert i språk og lingvistikk? Har du studert IT eller teologi? Eller lurer du på om din kompetanse passer inn i arbeidet med bibeloversettelse?

Fyll inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg!

Skroll til toppen