Bibelen oversettes i Himalaya!

Vi er inne i den korte, lyse nordiske sommeren - en herlig tid! Samtidig skjer det mye som er foruroligende, både geopolitisk og kulturelt. Hvor er lyspunktene? Da må vi se etter hva Gud gjør i verden i dag. Selv syns jeg det er utrolig inspirerende å få rapporter fra Himalaya-prosjektene våre. Bibelen blir oversatt til jubal* og sela*. Troen på Jesus har ringvirkninger.

Thomas*, en kristen mann fra sela- folket, fortalte nylig: 

I løpet av de siste tre månedene har jeg fått mulighet til å dele de gode nyhetene med omtrent 30 personer. Jeg bruker enhver anledning til å dele evangeliet med folk – enten på bussen, når jeg er på reise, eller på sykehuset mens jeg venter i kø.

Mange hører med interesse, men det er vanskelig for dem å ta imot Jesus. Jeg har lyst til å dele en av hendelsene med deg:

I februar tok jeg med moren min på en oppfølgingskontroll på det nærmeste sykehuset. Der var det mange pasienter som ventet på legen med kølapp i hånden. 

Mens vi ventet, kom det inn en mann med munke-kappe som solgte røkelse. Han forsøkte også å selge meg røkelsen. Da sa jeg direkte til ham: “Jeg er en kristen, og jeg bruker ikke røkelse”. Han svarte hånlig: “Jeg har hørt at du fikk penger da du ble en kristen”. 

Da han sa det, ble det stille, og alle som ventet i kø, så på meg. De lurte nok på hva jeg ville svare.

Jeg takker Gud for at jeg klarte å svare ham og forkynne evangeliet om Jesus, og ikke bare til munken, men til alle som hørte på! 

Av en eller annen grunn tror folk at vi som er kristne får masse penger for å bli kristne. Det er plagsomt, men vi kan ikke gjøre noe med det, annet enn å regne det som spott for å følge Jesus. Noen ganger får vi mulighet til å forklare oss, andre ganger ikke.

Bli med til topps!

Siste etappe er beregnet å ta 4 år. Wycliffe er ansvarlig for å samle inn NOK 220 000 – 280 000 hvert år i årene 2024 – 2027. Det er denne prosjekt-summen vi ønsker å finne bidragsytere til. 

Bli fast giver til prosjektet ved å klikke på knappen under.

Ønsker du å gi en enkeltgave? Vipps til nummer: 817790


Har du spørsmål,ta kontakt på
info@wycliffe.no
eller tlf: 40 42 19 60

Skroll til toppen