Lansering av antikorrupsjonskurs

Vi er stolte over å kunne lansere det nyreviderte grasrotkurset i antikorrupsjon!

Den 10. februar møttes over 50 påmeldte til lanseringsarrangementet. Rob van den Heuvel og Margrethe Lia fra Wycliffe holdt kortversjon av kurset for deltagerne som kom fra hele 27 forskjellige organisasjoner. Det var god stemning og gode diskusjoner. Tilbakemeldingene på antikorrupsjonskurset var gode, og vi håper og tror at dette er en indikasjon på at dette kommer til å bli brukt.

Målet med kurset er å skape bevissthet rundt dette vanskelige temaet. Kurset er svært interaktivt og baseres mye på gruppediskusjoner rundt erfaringer og dilemmaer. Denne nye versjonen inneholder også 4 kortfilmer. Gjennom gruppe- og plenumsdiskusjoner får alle mulighet til å bidra, og til å få en dyp forståelse over hva korrupsjon faktisk er og hvordan det ødelegger et samfunn innenfra.

Kursmaterialet er gratis (PowerPoint-presentasjon) og kan lastes ned her. Vær gjerne med å spre dette kurset, det er et svært nyttig verktøy som kan brukes på alle nivåer og i alle organisasjoner.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål angående kurset.

Skroll til toppen