Hvordan fungerer AvtaleGiro?

AvtaleGiro er en avtale mellom deg og din bank for automatisk betaling av faktura. AvtaleGiro gjør det svært enkelt for deg å støtte vårt arbeid, samtidig som det gir oss en forutsigbar inntekt slik at vi kan legge gode planer for fremtidig arbeid.
 
Hver måned sendes et trekk direkte til din bank med avtalt beløp til fastsatt trekkdato. Du kan deretter følge med på trekket i forfallsregisteret ditt.

Hvordan kan jeg endre mitt månedlige beløp?

For å endre beløpet må det nye beløpet være innenfor beløpsgrensen du har satt for denne avtalen. Er du usikker på beløpsgrensen må du kontakte banken din eller sjekke din nettbank. Vi kan ikke se dette beløpet i alle tilfeller.

Å øke/senke beløpet på dine faste gaver foregår det i praksis slik at Wycliffe setter nytt beløp på avtalen i våre systemer, mens du endrer beløpsgrensen i din bank (dersom den er satt for lavt). Ta kontakt om du trenger hjelp med dette.

Jeg har byttet bank. Hva må jeg gjøre?

Det enkleste er å fylle ut en ny giveravtale, siden du har fått nytt banknummer.

For avtale til en spesifikk utsending eller prosjekt, vennligst ta kontakt med oss så sender vi riktig lenke.

Du kan også få tilsendt fysisk skjema i posten dersom du foretrekker det.

Scroll to Top