Gi en gave

Det er flere måter å støtte Wycliffes arbeid på:vipps-liten

  • AvtaleGiro (automatisk trekk hver mnd)
  • Bankoverføring
  • Kortbetaling (VISA/MasterCard)
  • Vipps

Dersom gaven skal gå til å støtte en av våre utsendinger; merk med utsendingens navn.

 

Støtt Wycliffes arbeid

Ønsker du AvtaleGiro for et spesielt prosjekt/utsending, send en e-post til finance@wycliffe.no eller ring oss på 22 93 27 80.

 

Støtt øremerket bistandsprosjekter

Nb: Prosjektene er statlig støttet, og Norad tidobler beløpet du gir!

 

 

Hvordan fungerer AvtaleGiro?

AvtaleGiro er en avtale mellom deg og din bank for automatisk betaling av faktura. AvtaleGiro gjør det svært enkelt for deg å støtte vårt arbeid, samtidig som det gir oss en forutsigbar inntekt slik at vi kan legge gode planer for fremtidig arbeid.
Med din godkjennelse sender vi hver måned et trekk direkte til din bank med avtalt beløp til fastsatt trekkdato. Du kan deretter følge med på trekket i forfallsregisteret ditt.

 

Hvordan kan jeg endre mitt månedlige beløp?

For å kunne øke/senke beløpet er det viktig at det nye beløpet er innenfor beløpsgrensen du satt ved opprettelsen av din AvtaleGiro. Ettersom AvtaleGiro er en avtale mellom deg og din bank, har ikke Wycliffe mulighet til å se hvilken beløpsgrense du har. Er du usikker, ta kontakt med banken din eller sjekk selv ved å logge inn i din nettbank. Kort fortalt endrer organisasjonen beløpet, mens giveren endrer beløpsgrensen (dersom den er satt for lavt).

Administrasjonskontoret når du på tlf. 22 93 27 80 eller på e-post finance@wycliffe.no