Gi en gave

Wycliffe er en kristen, tverrkirkelig misjonsorganisasjon, og er avhengig av støtte fra kirker og enkeltpersoner.

 

Du kan støtte på følgende måter:

 

Ønsker du AvtaleGiro for et spesifikt prosjekt/utsending, evt. andre spørsmål om økonomisk støtte?

Send e-post til finance@ wycliffe.no eller ring giverservice på tlf. 22 93 27 80

 


Hvordan fungerer AvtaleGiro?

AvtaleGiro er en avtale mellom deg og din bank for automatisk betaling av faktura. AvtaleGiro gjør det svært enkelt for deg å støtte vårt arbeid, samtidig som det gir oss en forutsigbar inntekt slik at vi kan legge gode planer for fremtidig arbeid.
Hver måned sendes et trekk direkte til din bank med avtalt beløp til fastsatt trekkdato. Du kan deretter følge med på trekket i forfallsregisteret ditt.

 

Hvordan kan jeg endre mitt månedlige beløp?

For å kunne øke/senke beløpet må det nye beløpet være innenfor beløpsgrensen du satt ved opprettelsen av din AvtaleGiro. Ettersom AvtaleGiro er en avtale mellom deg og din bank, har ikke Wycliffe nødvendigvis mulighet til å se hvilken beløpsgrense du har (vi kan kun se ditt maksbeløp dersom du fylte ut avtaleskjemaet fysisk). Er du usikker på hva du satt som beløpsgrense, ta kontakt med banken din eller sjekk selv ved å logge inn i din nettbank.

Å øke/senke beløpet på dine faste gaver foregår det i praksis slik at Wycliffe setter nytt beløp på avtalen i våre systemer, mens du endrer beløpsgrensen i din bank (dersom den er satt for lavt).

 

Jeg har byttet bank. Hva må jeg gjøre?

Dersom du har byttet bank, har du også byttet bankkonto som beløpet skal trekkes fra. Det enkleste er da å fylle ut ny giveravtale. Klikk på linken øverst på denne siden for å fylle ut ny AvtaleGiro elektronisk. For avtale til spesifikk utsending, vennligst ta kontakt med oss så sender vi egen lenke til din epost-adresse. Du kan også få tilsendt fysisk skjema i posten dersom du heller foretrekker det.

Alternativt kan du selv opprette AvtaleGiro i din nettbank, og føre opp beløp og KID fra gammel avtale over på ny.

 

 

 

 

 

   

 

Norges Innsamlingsråd (NIR) er en bransjeorganisasjon for norske organisasjoner som driver innsamlingsarbeid for å finansiere sine prosjekter. Wycliffe er medlem av denne bransjeorganisasjonen.

NIR jobber med å styrke norske organisasjoners evne til selvfinansiering, gjennom å styrke fagkompetansen til organisasjoner og ansatte, og bidra til erfaringsutveksling og bransjetilhørighet for norske fundraisere.