Gi en gave

vipps-liten

Du kan støtte Wycliffes arbeid på flere måter:

Ønsker du AvtaleGiro for et spesielt prosjekt/utsending? Send en e-post til finance@wycliffe.no eller ring oss på 22 93 27 80.

 

Du kan også øremerke støtte til våre bistandsprosjekter:

Prosjektene er statlig støttet, og Norad tidobler beløpet du gir

 

 

Hvordan fungerer AvtaleGiro?

AvtaleGiro er en avtale mellom deg og din bank for automatisk betaling av faktura. AvtaleGiro gjør det svært enkelt for deg å støtte vårt arbeid, samtidig som det gir oss en forutsigbar inntekt slik at vi kan legge gode planer for fremtidig arbeid.
Med din godkjennelse sender vi hver måned et trekk direkte til din bank med avtalt beløp til fastsatt trekkdato. Du kan deretter følge med på trekket i forfallsregisteret ditt.

 

Hvordan kan jeg endre mitt månedlige beløp?

For å kunne øke/senke beløpet er det viktig at det nye beløpet er innenfor beløpsgrensen du satt ved opprettelsen av din AvtaleGiro. Ettersom AvtaleGiro er en avtale mellom deg og din bank, har ikke Wycliffe nødvendigvis mulighet til å se hvilken beløpsgrense du har. Er du usikker, ta kontakt med banken din eller sjekk selv ved å logge inn i din nettbank.

Ønsker du å øke/senke dine faste gaver, foregår det i praksis slik at organisasjonen setter nytt beløp på avtalen i våre systemer, mens giveren endrer beløpsgrensen i egen bank (dersom den er satt for lavt).

Vår giverservice når du på tlf. 22 93 27 80 eller på e-post finance@wycliffe.no