Fagkonferanse om bibeloversettelse

bibelfestival logo

Oversettelse og språk er viktige spørsmål for alle som driver med bibelutgivelse. Bibelselskapet er også en pådriver for at slikt arbeid skal ha høy faglig kvalitet. Når Bibelselskapet feirer sitt 200 årsjubileum, avholder det derfor en internasjonal bibeloversettelseskonferanse i Oslo.

Konferansen arrangeres på Fjellhaug Internasjonale Høgskole 26. og 27. mai. Arrangør er Forum Bibelübersetzung i Tyskland. Bibelselskapet, Wycliffe Norge, Wycliffe Tyskland, samt andre tyske og norske organisasjoner/institusjoner er med som med-innbydere. Forum Bibelübersetzung avholder årlig en større bibeloversettelseskonferanse i Tyskland, men har i anledning Bibelselskapets 200-årsjubileum henlagt årets konferanse til Oslo.

Erik Andvik, utsending i Wycliffe, vil holde et innlegg på torsdag kl.19, se mer informasjon i programmet under.

Praktisk informasjon

  • 26. mai kl. 10.00 – 27. mai kl. 15.00
  • Fjellhaug Internasjonale Høgskole, Sinsenveien 15
  • Registering til Gunnar Johnstad: gunjohn@online.no
  • Last ned program