Lansering av antikorrupsjonskurs!

24349125853_b7ef427f53_k
Foto: Sigbjørn Kiserud

 

Vi er stolte over å kunne lansere det nyreviderte grasrotkurset i antikorrupsjon!

Den 10. februar møttes over 50 påmeldte til lanseringsarrangementet. Rob van den Heuvel og Margrethe Lia fra Wycliffe holdt kortversjon av kurset for deltagerne som var fra 27 forskjellige organisasjoner. Det var god stemning og gode diskusjoner. Tilbakemeldingene på antikorrupsjonskurset er gode, og vi håper og tror at dette er en indikasjon på at dette kommer til å bli brukt. Målet med kurset er å skape bevissthet rundt dette vanskelige temaet. Kurset er svært interaktivt og baseres mye på gruppediskusjoner rundt erfaringer og dilemmaer. Denne nye versjonen inneholder også 4 korte filmer. Gjennom gruppe- og plenumsdiskusjoner får alle en mulighet til å bidra, og til å få en dyp forståelse over hva korrupsjon er og hvordan det ødelegger et samfunn innenfra.

Kursmaterialet er gratis og kan lastes ned enten her på våre sider, eller via Dignis hjemmesider. Vær gjerne med å spre dette kurset, det er et svært nyttig verktøy som kan brukes på alle nivåer og i alle organisasjoner. Ta også gjerne kontakt med oss dersom du har noen spørsmål angående kurset.